MENU

Yousilky® IPL szőrtelenítő - Gyakran ismétlődő kérdések

Teljesen. A YOUSILKY® IPL Szőrtelenítő beépített bőrszenzorral rendelkezik, így csak akkor villan ha teljesen fedi a bőrödet. Tanulmányok bizonyítják, hogy a technológia biztonságos és hatékony, ezért is lett kimagaslóan népszerű az utóbbi időben.

Nem. Egyik nagy előnye a YOUSILKY® IPL Szőrtelenítőnek, hogy fájdalommentes. Legtöbb vásárlónk “kellemes melegség” – ként írja le az érzést.

Nem, bármennyire is szeretik használni a kifejezést sok márkánal, az IPL-es szőrtelenítés nem végleges. Nem szabad bedőlni ennek, a végleges a legtöbb esetben azt jelenti, hogy kb. 6 hónapig nem nő vissza a szőr. A hosszantartó hatásért 8 hétig hetente egyszeri használatot javaslunk, az eredmények fenntartásáért pedig pár havonta egyszer.

A beépített bőrszenzornak köszönhetően a készülék csak akkor villan, ha a teljes mértékben érintkezik a bőrrel. Így nem szükséges hozzá szemüveg, de természetesen a fénybe megpróbálni belenézni szigorúan tilos.

Legtöbben az ötödik vagy hatodik kezelés után, teljes eredményeket pedig a 9-12. héttől. Azonban ezek a számok egyénfüggőek!

A szőr minden egyes haználat után lassabban és ritkábban nő majd vissza. 

A legsötétebb bőrtípuson kívül bármelyiken.

 

Nem ismert az IPL káros hatása várandós vagy szoptató hölgyekre, azonban mi elővigyázatosságból NEM ajánljuk.

Sötét színű anyajegyeken és szemölcskön nem, a világos kisméretűeken igen.

Röviden: nem, csak körülöttük

Igen, 12 hónapos garancia.

Az első 12 hétben heti egyszeri alkalmazást javaslunk. Ezután pedig havonta egyszer, míg elégedettek vagyunk az eredményekkel.

Körülbelül 400.000 villanásra tervezték, mely átlagos használat mellett 10 évre is elegendő lehet.

4,9J/cm2, ami megszokott érték az otthoni IPL készülékeknél.

Az egész testen. Beleértve az arcot és odalent is. Túl közeli használatát a szemhez azonban semmiképpen sem ajánljuk!

A borotválást. Nem ajánljuk a gyantázást, és semmilyen olyan kezelést sem, ami eltávolítja a szőr gyökereit is, mivel ez az a rész, ami elnyeli majd a YOUSILKY által kibocsájtott fényt.

Nincsen, ellentétben a klinikai kezelésekkel, ez egy egyszeri befektetés a hosszantartó szépségért. Nem kell az alkatrészeket cserélni, vagy a újratölteni.

Nagyon ritkán bőrpír és duzzadás, ami hamar elmúlik.

Az IPL az intenzív pulzáló fény rövidítése, ami annyit jelent, hogy az IPL eszközök nagy energiájú (tehát iszonyúan fényes) villanásokat képesek leadni, kis felületen.

Működésének alapja a szőrben található melanin. Így szőke, ősz,  szőrzeten nem hatásos.

Igen, mivel a készülék felhevíti a levegőt, ezért lehet, hogy egy szőrszál megéghet. Ezért is javasoljuk, a kezelés előtti borotválást.

Erős napsugárzásnak semmiképp se tedd ki magadat 24-48 óráig!

Ajánlott, igen. Leginkább illatmentes, aloe verat tartalmazó krémet javasolunk, mely segít a kezelés utáni bőrpír ellen is.

Mivel leégett bőrön tilos szőrteleníteni, ezért a kezelés előtti két hétben 50-es védőkrémet ajánlott használni.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.